Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Estació d’Autobusos de Tarragona tindrà un nou mural d’art contemporani

L’obra de Hyuro vol retratar la visió que tenen les persones que transiten l’espai

Imatge d'un dels murals que hi ha a l'Estació d'Autobusos de Tarragona Imatge d'un dels murals que hi ha a l'Estació d'Autobusos de Tarragona CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Divendres, 10 Març 2017 10:20

Aquest dissabte 11 de març s’inaugura a l’estació d’autobusos de Tarragona un mural de l’artista internacional Hyuro titulat ‘Ser nadie, ser cualquiera, ser todos’. Més de 60 metres de mur en el que retrata la seva visió de les persones que transiten l’estació. L’obra s’inclou en el programa d’intervencions d’art contemporani Estació Creativa amb el suport de de Repsol i l’Empresa Municipal de Transports (EMT).

La pintura es situa al front de l’andana principal, on hi apareixen dos grups de figures misterioses amb gestos quotidians. Entre ells es repeteix la frase ‘Ser nadie, ser cualquiera, ser todos’ i algunes d’aquestes figures estan extretes de retrats d’usuaris de l’estació. Aquesta és la proposta de Hyuro, una artista argentina afincada a València. Una muralista de reconeguda trajectòria professional, que l’ha dut a realitzar murals a tot el món, de Miami a la Xina, passant per Alemanya i Noruega.

L’Estació Creativa és un programa d’intervencions d’art contemporani a l’espai públic i es tracta de produccions professionals realitzades expressament per a la instal·lació. Aquestes obres intenten dialogar amb el context i l’espectador i volen anar més enllà de l’àmbit estètic. El projecte vol potenciar l’ús d’allò públic, fins al punt de cridar a la ciutadania a fer-se seu aquest espai. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: