Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Pati de la Diputació acull l'art colorista de la pintora Beni Izquierdo

La mostra, que recrea paisatges, bodegons i retrats, es pot visitar fins al 19 de març

L'art colorista de Beni Izquierdo L'art colorista de Beni Izquierdo CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Dilluns, 20 Febrer 2017 16:49

El Pati del Palau de la Diputació de Tarragona acull l'exposició ‘Color i Vida’ d'una trentena de pintures a l’oli sobre tela de l’artista tarragonina i exalumna de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a Tarragona, Benigna Izquierdo. Amb un gran domini de les harmonies del color, l'artista recrea sobretot paisatges, bodegons i retrats.

L'art d’aquesta artista es situa entre la realitat i l'abstracció, fent que hi hagi múltiples interpretacions de les seves obres. Aquestes pintures combinen els trets més bàsics del romanticisme i els de l’expressió gestual. El professor de l'Escola d'Art, Àlvar Calvet, defineix l'obra d’Izquierdo com "una pintura sincera i oberta, pintura de territoris propers que ens trasllada a territoris universals".

Benigna Izquierdo viu a Tarragona des de fa més de 40 anys i ha exposat a diferents espais i centres de la demarcació de Tarragona, a la seva localitat natal, Alguazas, a Molina de Segura i a Calahorra, entre d'altres. També ha participat en algunes exposicions col·lectives a Nova York, l’any 2002, i a Madrid, el 2000. Aquesta pintora ha guanyat diversos premis d'art.

La mostra es podrà visitar al Pati del Palau fins al proper 19 de març, en horari de 9.00 h a 21.00 h, de dilluns a divendres; de 9.00 h a 13.00 h i de 17.00 h a 21.00 h els dissabtes, i d'11.00 h a 14.00 h els dies festius.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: