Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Editen un llibre sobre els pintors vimbodinencs Potau i Campdesuñer

El llibre ‘Un poble dins del pinzell’ repassa la vida i el llegat dels dos artistes i inclou els actes de l’any commemoratiu Potau-Campdesuñer

El llibre sobre Joan Potau i Adrià Campdesuñer El llibre sobre Joan Potau i Adrià Campdesuñer CEDIDA
Art Redacció Infocamp
Dijous, 09 Febrer 2017 10:37

L’exemplar, editat per l’Ajuntament de Vimbodí i Poblet, culmina tot un any dedicat a impulsar i reivindicar la figura i obra dels dos artistes, oblidada durant dècades. ‘Un poble dins del pinzell’ inclou dos exhaustius estudis sobre Joan Potau i Adrià Campdesuñer elaborats per l'historiador del municipi Ramon Ribera Gassol, i també repassa tots els actes de l'Any Potau-Campdesuñer, efemèride que ha tingut lloc al llarg de 2016 coincidint amb el 80è aniversari de la mort de Potau i el 70è del traspàs de Campdesuñer.

El llibre, de gairebé cent pàgines, compta amb fotografies històriques dels dos artistes, així com imatges d'algunes de les seves obres més representatives i de la dotzena d'actes a l'entorn dels dos pintors celebrats al municipi i a Tarragona. En aquesta ciutat, fins el diumenge 12 de febrer encara s'hi pot visitar l'exposició antològica sobre Potau i Campdesuñer instal·lada al Pati del Palau de la Diputació. D’altra banda, la publicació inclou els pròlegs del president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, i de l'alcalde de Vimbodí i Poblet, Joan Güell, que destaquen la importància de recuperar a personatges de la talla de Potau i de Campdesuñer, atesa la seva vàlua artística més enllà de l'àmbit estrictament local.

La presentació d’’Un poble dins del pinzell’ tindrà lloc el divendres, dia 10, a les 20.00 h, al Centre Cívic de Vimbodí i Poblet. Lloc on es podrà adquirir l’exemplar per un preu de 10 euros. Posteriorment, es podrà trobar a la llibreria Guixots, de Vimbodí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: